Ταγιάνι: 'Η Τουρκία να σεβαστεί το διεθνές δίκαι σε όλα τα θέματα'

Ταγιάνι: 'Η Τουρκία να  σεβαστεί το διεθνές δίκαι σε όλα τα θέματα'

‘Καλέσαμε την Τουρκία να απελευθερώσει τους δύο Έλληνες στρατιώτες’ ανέφερε την Πέμπτη (22/3), ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, όπως επίσης να σεβαστεί το διεθνές δίκαι σε όλα τα θέματα.

"Η Τουρκία πάντα λέγαμε ότι οφείλει να σέβεται το διεθνές δίκαιο και σε ό,τι αφορά την σύλληψη των 2 Ελλήνων στρατιωτών από την Τουρκία καλέσαμε την Τουρκία να απελευθερώσει τους δύο στρατιώτες σε πολύ σύντομο χρόνο", δήλωσε σήμερα (22/3) από τις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι.

"Η Τουρκία όπως σε όλα τα θέματα πρέπει να σέβεται το διεθνές δίκαιο" τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΚ. "Η Τουρκία είναι ένας συνομιλητής μας αλλά όπως σε όλα τα θέματα έτσι και σε αυτό πρέπει να σέβεται το διεθνές δίκαιο", κατέληξε ο Αντόνιο Ταγιάνι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE