ΚΑΙΡΟΣ: Καλά κρατεί η σκόνη - Πέφτει αισθητά η θερμοκρασία

ΚΑΙΡΟΣ: Καλά κρατεί η σκόνη - Πέφτει αισθητά η θερμοκρασία

Ισχυρό δυτικό ρεύµα αέρα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, που αναµένεται να υποχωρήσει αργά το απόγευµα.

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε τοπικές ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, αλλά το απόγευµα ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρά δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE