ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμφωνία Δήμου Αγίας Νάπας με κινέζικο αρχαιολογικό μουσείο

Συμφωνία Δήμου Αγίας Νάπας με κινέζικο αρχαιολογικό μουσείο

Mε το Αρχαιολογικό Μουσείο Nanyue Palace της κινεζικής πόλης Guanghou, υπέγραψε συμφωνία ο Δήμος Αγίας Νάπας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «υπογράφηκε σήμερα Τρίτη 27 Μαρτίου μεταξύ του Δήμου Αγίας Νάπας και της πόλης Guangzhou, η πρώτη από τις τρεις συμφωνίες τις οποίες είναι προγραμματισμένο να υπογράψει κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Δημάρχου και της συνοδείας του στην κινεζική πόλη».

H πρώτη συμφωνία, προστίθεται «υπογράφηκε με το Αρχαιολογικό Μουσείο Nanyue Palace. Το πρωτόκολλο συνεργασίας και κατανόησης υπέγραψαν, έχοντας ως φόντο φωτογραφίες από τον επιβλητικό Πύργο της Κινεζικής πόλης και την Μαρίνα Αγίας Νάπας, ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος και ο Πρόεδρος του Αρχαιολογικού Μουσείου Quan Hong παρουσία του Πρόξενου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Κίνα, Χρίστου Γογάκη».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η συμφωνία έχει πάρει ήδη σάρκα και οστά αφού τον προσεχή Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο του 34ου Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου».

Σημειώνεται ακόμα ότι «οι άλλες δύο συμφωνίες του Δήμου Αγίας Νάπας με τη Διοίκηση Τουρισμού του Δήμου Guangzhou και το CPAA Theatre, θα υπογραφούν την Παρασκευή 30 Μαρτίου» ενώ «σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος θα έχει επίσημη συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης Guangzhou».

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top