LIFESTYLE

Η Γκαμπριέλα του «Power of Love» έγινε χαρτομάντισσα- αστρολόγος!

Η Γκαμπριέλα του «Power of Love» έγινε χαρτομάντισσα- αστρολόγος!

Η Γκαμπριέλα ήταν μία από τις κοπέλες που έψαξε την αγάπη στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ (SIGMA στην Κύπρο) αλλά δεν κατάφερε να τη βρει και έτσι αποχώρησε από την εκπομπή. Βέβαια μετά ανακαλύψαμε ότι είναι σε σχέση, παντρεύεται και μπήκε για τα 500 ευρώ τη βδομάδα μέχρι που την "έδιωξαν" οι συμπαίκτες της.

 

Μετά το τέλος, λοιπόν, της μίνι τηλεοπτικής της διαδρομής, σκέφτηκε να κάνει επάγγελμα το χόμπυ της. Εξάλλου, δεν ήταν λίγες οι φορές  που οι τηλεθεατές την είχαν δει κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι της αγάπης να δίνει ζωδιακές συμβουλές. 

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Γκαμπριέλα  ανακοίνωσε την νέα της ενασχόληση γράφοντας: 

«Καλημέρα σας όλους. Από σήμερα θα είμαι κοντά σας για να μοιραστείτε μαζί μου την κάθε αστρολογική σας απορία και προσωπικό πρόβλημα. Για δημιουργία προσωπικού αστρολογικού χάρτη, ερωτικής συναστρίας ή χαρτομαντεία».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top