Οι προυποθέσεις που έθεσε ο Κατσουρίδης για να πει το ‘ΝΑΙ’

Οι προυποθέσεις που έθεσε ο Κατσουρίδης για να πει το ‘ΝΑΙ’

Στην εκπομπή ‘Ελεύθερα και ωραία’ με τον Γιώργο Παυλίδη μίλησε ο Νίκος Κατσουρίδης.

Ο κ. Κατσουρίδης μιλώντας στο ‘Κανάλι 6’ ερωτήθηκε από τον Γιώργο Παυλίδη ποιοι είναι οι όροι του για να πει το ‘ναι’ και να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ομόνοιας.

Η απάντηση του κ. Κατσουρίδη ήταν συγκεκριμένη και είπε πως αν αυτοί που πρέπει κάνουν το βήμα να βοηθήσοιυν θα βρεθούν οι λύσεις για την Ομόνοια.

Δείτε τι απάντησε:

‘Υπάρχουν δύο προυποθέσεις. Η απαραίτητη ενότητα και το οικονομικό προαπαιτούμενο’, ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: ‘Δεν μπορώ να απαντήσω μέχρι να υπάρχει πλήρης εικόνα. Δεν θέλω όμως να απαντήσω ανεύθυνα. Απλά θέλω να πω, αν όσοι δηλώνουν ότι νιώθουν αυτό που νιώθουν και είναι έτοιμοι για να κάνουν το βήμα που πρέπει, τότε θα βρεθούν και οι λύσεις. Έχω ήδη δηλώσει ότι ενδιαφέρομαι να βοηθήσω την Ομόνοια. Μέσα στις επόμενες μέρες, μέχρι τις 6 με 7 του Απρίλη που τελειώνει η προθεσμία θα αποφασίσω’.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ΑΚΕΛ ανοίγει την αυλαία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 - Η πρώτη Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη

Το ΑΚΕΛ ανοίγει την αυλαία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 - Η πρώτη Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη σηματοδοτεί την έναρξη της εκλογικής πορείας της Αριστεράς με στόχο την ενίσχυση των ποσοστών και την επιστροφή των ψηφοφόρων της

BEST OF TOTHEMAONLINE