Tα νέα ενόψει Ομόνοιας – Δεν προπονήθηκε ο Παλάνγκα

Tα νέα ενόψει Ομόνοιας – Δεν προπονήθηκε ο Παλάνγκα

H Ανόρθωση συνέχισε με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Ομόνοια την ερχόμενη Κυριακή (1/4) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την «Κυρία» ο Γκάντσεφ για άλλη μια φορά ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και ασκήσεις εκγύμνασης.

Επίσης ο Αρτυματάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Παλάνγκα ταλαιπωρήθηκε από ίωση και δεν προπονήθηκε σήμερα.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.