Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει τι τον φέρνει σε αμηχανία

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει τι τον φέρνει σε αμηχανία

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στο DownTown, όπου μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Ο Αντρέας Γεωργίου μας απασχολεί κυρίως μέσα από τις τηλεοπτικές του δουλειές, αφού προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Αυτή τη φορά όμως έκανε μια εξαίρεση, και αποκάλυψε πολλά.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα στο LifenewsCy.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.