ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι απουσίες φέρνουν αλλαγές, η κομβική επιστροφή και η «δίψα» για απαντήσεις

Οι απουσίες φέρνουν αλλαγές, η κομβική επιστροφή και η «δίψα» για απαντήσεις

Έτοιμοι για… απαντήσεις είναι στον Απόλλωνα, μετά την κακή εμφάνιση και τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο στην «Αρένα».

Μπορεί οι «γαλάζιοι» να απώλεσαν το πλεονέκτημα του +3 από τον ΑΠΟΕΛ, όμως παραμένουν στην κορυφή, αφού ως γνωστό, υπερτερούν στην ισοβαθμία έναντι των «γαλαζοκιτρίνων».

Και όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ, στόχος τους είναι φυσικά να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι θα τα καταφέρουν!

Είναι δεδομένο ότι πείραξε τους πάντες στο Κολόσσι το «χαστούκι» από την ομάδα της Λάρνακας, όμως άπαντες έχουν πεισμώσει και «διψάνε» για απαντήσεις στο ματς της Μεγάλης Τετάρτης (04/04, 19:00) με αντίπαλο την Ομόνοια, όπου εκτός από τη νίκη, θελουν να επιστρέψουν και στις πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ανέλυσε με τους συνεργάτες του τα αίτια της ήττας από την ΑΕΚ και έκανε… «φροντιστήριο» στους παίκτες του, για να τους γίνει το πάθημα μάθημα, ούτως ώστε να μην επαναλάβουν παρόμοιες εμφανίσεις στα εναπομείναντα παιχνίδια, ενώ μελέτησε και τον τρόπο παιχνιδιού της Ομόνοιας στο προηγούμενο ματς με αντίπαλο την Ανόρθωση, πριν καταστρώσει τα πλάνα του.

Ο Κύπριος τεχνικός θα έχει σημαντικές απουσίες, αφού δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Παπουλή και Μάγκλιτσα, αλλά και στους τραυματίες Άλαν και Στυλιανού, όμως θα έχει και μία… κομβική επιστροφή, αυτή του Σακέτι.

Λόγω και των απουσιών, θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Σακέτι θα επιστρέψει στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ζελάγια.

Πιθανότατα να αγωνιστεί ο Βασιλείου ως αριστερός μπακ και ο Ζάντερ αριστερό εξτρέμ, ενώ ένα σενάριο θέλει τον Σκέμπρι να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, μπροστά από τους Σακέτι και Άλεφ σε ρόλο επιτελικού μέσου!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top