ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Του αρέσει η μοναξιά! Τριάρα με άνεση για τον Απόλλωνα και στο +2 από τον ΑΠΟΕΛ

Του αρέσει η μοναξιά! Τριάρα με άνεση για τον Απόλλωνα και στο +2 από τον ΑΠΟΕΛ

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο Απόλλωνας κέρδισε με άνεση την… αποκαρδιωτική Ομόνοια στο Τσίρειο με 3-0 και απολαμβάνει ξανά τη μοναξιά της κορυφής, έχοντας 73 βαθμούς έναντι 71 του ΑΠΟΕΛ, που νωρίτερα έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Ανόρθωση.

Δύο γκολ για τους «γαλάζιους» σημείωσε ο Ζελάγια και ένα ο Σκέμπρι, σε ένα ματς που κρίθηκε από το 35΄, στο οποίο όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική!

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το πρώτο μέρος ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με τον Απόλλωνα να… κάνει «πάρτι» και να προηγείται της Ομόνοιας με 3-0, χωρίς μάλιστα να φορτσάρει!

Οι «γαλάζιοι» άνοιξαν το σκορ με γκολ από τα… αποδυτήρια (Ζελάγια στο 3΄), πέτυχαν το 2-0 με τον Σκέμπρι στο 18΄ και το 3-0 με τον Ζελάγια στο 33΄, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 24΄!

Ακόμη, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή είχε και 2-3 καλές φάσεις για ένα ακόμη γκολ τουλάχιστον, ενώ μετά το 3-0 κατέβασε στροφές, σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου είχε την κατοχή μπάλας και τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, απέναντι σε μία… τραγική Ομόνοια με προβλήματα σε όλες τις γραμμές.

Το μόνο αξιοσημείωτο από πλευράς «τριφυλλιού», ήταν το ακυρωθέν γκολ του Ντάρμπισαϊρ στο 14΄, το οποίο έπρεπε να μετρήσει, σύμφωνα με το τηλεοπτικό ριπλέι…

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Περισσότερα σε λίγο…

Κίτρινες: / Καντέ (3η|).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων (Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο (67΄ Πίττας), Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Σακέτι (56΄ Μάρκοβιτς), Άλεφ, Ντα Σίλβα, Ζελάγια, Γιάκολις, Σκέμπρι (76΄ Χατζηβασίλης).

Ομόνοια (Φρέντμπεργκ): Μιχαϊλοφ, Καντέ, Βύντρα, Γουίλιαμ, Κατελάρης, Άλεξ Σοάρες (87΄ Κακουλλής), Τζαρσίνιο, Κανού (60΄ Κατσαντώνης), Ντάρμπισαϊρ, Κιπιάνι (77΄ Χριστοφόρου), Χριστοφή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top