ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε έξαλλη κατάσταση, τραυμάτισε με καρέκλες αθλητές! – VIDEOS

Σε έξαλλη κατάσταση, τραυμάτισε με καρέκλες αθλητές! – VIDEOS

Μπλεξίματα με το νόμο για τον Κόνορ Μακ Γκρέγκορ, ο οποίος τραυμάτισε με καρέκλες και σίδερα αθλητές του UFC. Παραδόθηκε στις Αρχές.

Ποιος είδε τον Μακ Γκρέγκορ και δεν τον φοβήθηκε! Ο Ιρλανδός αθλητής για ακόμα μια φορά έμπλεξε με το νόμο, εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Ο Μακ Γκρέγκορ βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για το event του UFC 223 και εκεί επιτέθηκε με καρέκλες και σίδερα στο βαν που μετέφερε τους αθλητές της διοργάνωσης.

Ο λόγος; Η κόντρα του φίλου του Αρτέμ Λομπόφ με τον ορκισμένο εχθρό του Καμπίμ Νουρμαγκομέντοφ.

O ισχυρός άνδρας του UFC, Ντάνα Γουάιτ, λίγο μετά το περιστατικό έκανε δηλώσεις, τονίζοντας ότι ο Ιρλανδός δεν μπορεί να φύγει από την πολιτεία αφού καταζητείται από την αστυνομία.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι ο φίλος του Ιρλανδού, Αρτέμ Λομπόφ, βγήκε από την κάρτα του event, ενώ στον αέρα είναι και άλλοι αγώνες αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί η κατάσταση όλων των αθλητών που βρίσκονταν στο βαν.

Λίγο αργότερα πάντως, ο Μακ Γκρέγκορ παραδόθηκε στην αστυνομία και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για σωματική επίθεση και τον τραυματισμό του Μάικλ Κιέζα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

 

 

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top