ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Όσα ισχυρίζεται ο αστυνομικός στην κατάθεση του

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Όσα ισχυρίζεται ο αστυνομικός στην κατάθεση του

Την θέση ότι δεν κτύπησε αλλοδαπό, αλλά τον απώθησε, πρόβαλε ο αστυνομικός στην κατάθεση του στην Αστυνομία σε σχέση με την σε βάρος του καταγγελία.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω αστυνομικός ανέφερε στην Αστυνομία ότι ο 65χρονος άντρας εξύβρισε την σύζυγό του και ο ίδιος βρέθηκε συμπωματικά στο σημείο.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεση του, δεν κτύπησε τον 65χρονο αλλά τον έσπρωξε, τονίζοντας πως το περιστατικό καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα.

Να σημειώσουμε πως ο αστυνομικός κλήθηκε από μέλη της Αστυνομίας να μεταβεί στον σταθμό μετά την καταγγελία του 65χρονου και δεν συνελήφθη, σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση που μεταδόθηκε.

Άξιο αναφοράς είναι πως για την υπόθεση έχουν παραληφθεί τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης των καταστημάτων και αναμένονται να εξεταστούν έτσι ώστε να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (04/04) έξω από τράπεζα στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Ο καταγγέλλων εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ATM).

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην κατάθεση του ο 65χρονος αλλοδαπός, είχε προβεί σε επίπληξη γυναίκας για τον τρόπο που στάθμευσε έξω από το τραπεζικό ίδρυμα.

Όπως ισχυρίστηκε, αστυνομικός έφτασε στο σημείο όπου του έδωσε τρία χαστουκιά.

Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως έφερε εκδορές και κοκκίνισμα στο πρόσωπο. Ακολούθως, κατήγγειλε τον αστυνομικό που εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας.

Το μέλος της δύναμης τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά από οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

Να σημειώσουμε πως εναντίον του διερευνάται υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, ενώ διώκεται πειθαρχικά.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top