Το ύστατο χαίρε στον Σολωμό Αποστολίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το ύστατο χαίρε στον Σολωμό Αποστολίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση έφερε ο 65χρονος δολοφονηθέντας Σολωμός Αποστολίδης, όπως εντόπισε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Ενώ οι εξετάσεις, σε κατεχόμενα και ελεύθερες περιοχές, συνεχίζονται, η οικογένεια θα δώσει τον τελευταίο ασπασμό.

Συγκεκριμένα, η κηδεία του 65χρονου από την Κατωκοπιά και τέως κάτοικου Περιστερώνας, θα γίνει το Μεγάλο Σάββατο (7/4) από τον ιερό ναό Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος στο χωριό που διέμενε.

Στις 11:00 π.μ. όσοι τιμούν τη μνήμη του θα ψάλουν το «Αιωνία η μνήμη», ενώ η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 10:30 π.μ.

Ο Σολωμός Αποστολίδης καταλείπει μητέρα, τέκνα, εγγόνι και αδερφό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.