Σίγουροι ότι ο Άλεφ ΔΕΝ θα συνεχίσει στον Απόλλωνα…

Σίγουροι ότι ο Άλεφ ΔΕΝ θα συνεχίσει στον Απόλλωνα…

Η αθλητική πορτογαλική ιστοσελίδα «zero zero», αναδημοσιεύει κείμενο της εφημερίδας «ABOLA», το οποίο αναφέρεται στον Άλεφ που αγωνίζεται ως δανεικός στον Απόλλωνα από τη Μπράγκα.

Αναλυτικά:

«Σύμφωνα με την εφημερίδα A Bola, ο Άλεφ είναι το δεύτερο όνομα που θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Μπράγκα μετά τον Μπρούνο Βιάνα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έφτασε στην Μπράγκα τη σεζόν 2015/16 αλλά έπαιξε μόλις 69 λεπτά.

Την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός στην Umm-Salal στο Κατάρ και φέτος είναι ξανά δανεικός, αυτή τη φορά στον Απόλλωνα Λεμεσού, ο οποίος θέλει να κρατήσει τον 23χρονο, αλλά αυτό δεν το θέλει ο Αντόνιο Σαλβαδόρ.

Ο διεθνής με τους U20 της Βραζιλίας έχει ήδη αγωνιστεί σε 34 παιχνίδια. Είναι συμπαίκτης με τους Πορτογάλους Μπρούνο Βάλε, Ζοάο Πέδρο και άλλα γνωστά πρόσωπα από το πορτογαλικό ποδόσφαιρο, κέρδισε το Σούπερ Καπ με τον Απόλλωνα, είναι στα προημιτελικά του κυπέλλου και είναι πρώτος στο πρωτάθλημα στην φάση των πλέι οφ.

Αυτά είναι δυνατά επιχειρήματα για τον Άλεφ, τα οποία δείχνουν παρουσία του στην προετοιμασία της Μπράγκα για το 2018-2019».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE