Στα μπουντρούμια των κατεχομένων ο 21χρονος Γιώργος Μ. -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα μπουντρούμια των κατεχομένων ο 21χρονος Γιώργος Μ. -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποινή φυλάκισης ένος χρόνου έπεβαλε ψευδοδικαστήριο της Λευκωσίας σε κάτοικο των ελεύθερων περιοχών, μετά τη σύλληψη του τελευταίου τον Ιανούαριο του 2018, για κατοχή κάνναβης και αγνώστου προελεύσεως χρηματικό ποσό.

Επιμέλεια: Ιάκωβος Ιακώβου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκοκυπριακού Τύπου, ο Ελληνοπόντιος κάτοικος των ελεύθερων περιοχών, Γιώργος Μ., συνελήφθη τον Ιανουάριο στην περιοχή Λήδρας σε μη ελεγχόμενη υπό την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχή με 65 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών στην κατοχή του.

O Γιώργος Μ., που είναι 21 χρονών, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας γλίτωσε την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών, καθώς δεν εντοπίστηκε στην κατοχή του ζυγαριά ακριβείας.

Ως εκ τουτου του απαγγέλθηκε μόνο κατηγορία εισαγωγής στα κατεχόμενα ναρκωτικών (μαριχουάνα) και μετά από απόφαση του ψευδοδικαστηρίου θα περάσει τους επόμενους μήνες στα "μπουντρούμια" των κατεχομένων.

Το λεγόμενο δικαστήριο του κατοχικού καθεστώτος του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου, όπως σημειώνεται στα δημοσιεύματα του Τ/κ Τύπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE