ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Ελεύθεροι οι νεαροί που επιτέθηκαν σε αστυνομικό

ΠΑΦΟΣ: Ελεύθεροι οι νεαροί που επιτέθηκαν σε αστυνομικό

Κατηγορήθηκαν γραπτώς στις 09:30 το πρωί της Πέμπτης (12/4) και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα οι δυο νεαροί ηλικίας 28 ετών σχετικά με την υπόθεση παρεμπόδισης αστυνομικού κατά τη νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντός του, επίθεση εναντίον αστυνομικού, αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη, άρνηση παροχής δείγματος για αλκοτέστ και νάρκοτεστ καθώς και μαχαιροφορία.

Σύμφωνα με τον ιστορικό της υπόθεσης η άρνηση δύο 28χρονων, να υποβληθούν σε έλεγχο από την Αστυνομία, τα ξημερώματα στην Πάφο, οδήγησε σε επεισοδιακή σύλληψή τους.

Ήταν γύρω στη 1.15π.μ. σήμερα, όταν μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο 28χρονοι, στη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων, στην Πάφο. Ο οδηγός του οχήματος αρνήθηκε να δώσει δείγματα για διενέργεια προκαταρκτικών ελέγχων αλκοτέστ και νάρκοτεστ, ενώ στη συνέχεια, παρεμποδίζοντας τη διενέργεια ελέγχου, επιτέθηκε και έσπρωξε αστυνομικό. Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Τη σύλληψη του οδηγού, προσπάθησε να παρεμποδίσει ο δεύτερος 28χρονος, σπρώχνοντας τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός για αυτόφωρο αδίκημα.

Από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένα μαχαίρι με σταθερή λεπίδα μήκους 12 εκατοστών και ποσότητα κάνναβης, βάρους 0,5 γραμμαρίου περίπου.

Σε σχέση με το αδίκημα της παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών ο ένας εκ των δύο 28χρονων που παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά που ανευρέθηκαν ήταν δικά του και τα κατείχε για δική του χρήση δεν κατηγορήθηκε εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου, η Τροχαία Πάφου και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου), συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top