ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το προφίλ του εκλεκτού για να ηγηθεί της ομάδας Παπασταύρου

Το προφίλ του εκλεκτού για να ηγηθεί της ομάδας Παπασταύρου

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης για την συμφωνία με Σταύρο Παπασταύρου ο Αιχμηρός αλίευσε ακόμη μια σημαντική πληροφορία.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για τον Μίνω Χαραλάμπους ως εκλεκτό να ηγηθεί του σωματείου ως πρόεδρος στην ομάδα Παπασταύρου φαίνεται πως το σκηνικό έχει αλλάξει.

Δείτε επίσης: Έδωσαν τα χέρια με Παπασταύρου – Ποια τα επόμενα βήματα

Τα λαγωνικά του Αιχμηρού άκουσαν πως προκρίνεται άλλο πρόσωπο το οποίο δεν έχει ακουστεί τις τελευταίες μέρες και ούτε έχει εμπλακεί (τουλάχιστον δεν βγήκε μπροστά) στις διαπραγματεύσεις που γίνονται τις τελευταίες μέρες.

Το πρόσωπο αυτό φαίνεται να προκρίνεται από διάφορες παρατάξεις και το όνομα του αναμένεται να προκαλέσει έκπληξη, όχι όμως με αρνητικό πρόσημο. Θα είναι δηλαδή μια προσωπικότητα που δεν έχει ανακατευτεί στο παρελθόν με τα της Ομόνοιας και θα είναι γενικά ‘καθαρός‘.

Βέβαια αυτό που μαθαίνουμε είναι πως ακόμη ο ίδιος δεν έχει πειστεί να βγει μπροστά, όχι γιατί δεν συμφωνεί απλά το σκέφτεται γιατί δεν είναι και λίγο πράγμα να αναλάβει τέτοια ευθύνη.

Επειδή όμως ακόμη καλά καλά δεν έχει βγει το ολοκληρωμένο πλάνο επίσημα, θα περιμένουμε να επισημοποιηθεί η συμφωνία και θα επανέλθουμε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top