Συναγερμός στις αρχές: Απέδρασε 18χρονος κρατούμενος από το δικαστήριο της Λάρνακας
Συναγερμός σήμανε στις αρχές μετά από απόδραση κρατούμενου στη Λάρνακα το μεσημέρι της Δευτέρας (11/10).

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/4), μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, (ΟΠΕ, ΤΑΕ, Τροχαίας, Μικροπαραβάσεων και ΥΚΑΝ) διεξήγαγαν συντονισμένη επιχείρηση ελέγχου κέντρων αναψυχής και υπόπτων προσώπων στη Λάρνακα.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ένα σταθμευμένο όχημα, για το οποίο ηγέρθηκαν υπόνοιες ότι περιείχε αδασμολόγητα προϊόντα.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο εν λόγω όχημα στην παρουσία του ιδιοκτήτη του, από μέλη του ΟΠΕ και του Τμήματος Τελωνείων, εντοπίστηκαν 16 κούτες καπνού, 25 κούτες τσιγάρων και 28 πακέτα τσιγάρα διαφόρων μαρκών.
Το όχημα και τα ανευρεθέντα κατασχεθήκαν και ο 40χρονος ιδιοκτήτης του, οδηγήθηκε στο Τελωνείο, όπου του επιβλήθηκε πρόστιμο 4,500 ευρώ.
Η υπόθεση διερευνάται από το Τελωνείο Λάρνακας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




