«Είμαι Σαλαμιναίος αλλά θέλω να κερδίζει η ΑΕΛ»

«Είμαι Σαλαμιναίος αλλά θέλω να κερδίζει η ΑΕΛ»

Ο Κόκος Ηλία ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» και μίλησε για τις ομάδες που υποστηρίζει λόγω και των γιων του που παίζουν σε Εθνικό και ΑΕΛ.

«Είπα πολλές φορές ότι είμαι Σαλαμιναίος αλλά υποστηρίζω και τον Εθνικό Άχνας λόγω του ότι εργάζομαι εκεί αλλά παίζουν ποδόσφαιρο και οι δύο γιοι μου. Πλέον είμαι και με την ΑΕΛ λόγω της μεταγραφής του Μάριου».

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του σε ερώτηση όταν παίζει Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΛ ποιον υποστηρίζει: «Θέλω να κερδίζει η ΑΕΛ, θέλω να είναι πάντα χαρούμενος ο γιος μου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE