Είχε χτυπήσει τον διαιτητή! Τι είπε για εκείνο το συμβάν του παιχνιδιού Νέα Σαλαμίνα-Απόλλων

Είχε χτυπήσει τον διαιτητή! Τι είπε για εκείνο το συμβάν του παιχνιδιού Νέα Σαλαμίνα-Απόλλων

Ο Κόκος Ηλία μίλησε για το περιστατικό όπου χτύπησε τον διαιτητή της αναμέτρησης Νέα Σαλαμίνα-Απόλλωνας την χρονιά 1997-1998.

«Το περιστατικό με στιγμάτισε. Ο περισσότερος κόσμος, με ξέρει με για αυτό. Μόνο για αυτό με ρωτούν. Να κάνεις 100 καλά και ένα κακό, θα θυμούμαστε το κακό. Το λάθος ήταν αποκλειστικά δικό μου. Έβριζα τον διαιτητή τον πλησίασα και αντέδρασα. Αν ήμουν πιο μακριά δεν θα αντιδρούσα έτσι. Το σκέφτομαι και ντρέπομαι. Αν δεν είχε άλλους συμπαίκτες δίπλα μου, θα ήταν χειρότερα τα πράγματα. Μετά δεν πίστευα τι έκανα. Το ρεζίλι ήταν που έμεινα μια νύχτα υπό κράτηση».

Αν συναντήθηκε με τον κ. Καραϊσκάκη…

«Παίζαμε πριν δύο χρόνια στη Λεμεσό με την U-17 του Εθνικού και ήρθε και μου μίλησε και δεν τον κατάλαβα. Είναι υπεύθυνος για τους διαιτητές στη Λεμεσό. Είναι τόσο καλός άνθρωπος».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την Προεδρία: Την Κυριακή ο ΠτΔ παρουσιάζει το πρόγραμμα εργασίας και λογότυπο

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την Προεδρία: Την Κυριακή ο ΠτΔ παρουσιάζει το πρόγραμμα εργασίας και λογότυπο

Το πρόγραμμα εργασίας της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ παρουσιάζει την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE