ΣΥΓΚΙΝΕΙ ο πρόεδρος με την ΜΑΓΚΙΑ του, όσα είπε στο TS: «Απολογούμαι στον ποδοσφαιριστή μου…»

ΣΥΓΚΙΝΕΙ ο πρόεδρος με την ΜΑΓΚΙΑ του, όσα είπε στο TS: «Απολογούμαι στον ποδοσφαιριστή μου…»

Σας μεταφέραμε πριν το παράπονο που έχει ο Ραφαήλ Θωμά από την ομάδα του Λειβαδιακός/Σαλαμίνα Λειβαδιών.

Δείτε το παράπονό του ΕΔΩ!

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με την πλευρά της ομάδας και ο πρόεδρος Αντώνης Λουκαΐδης μας δήλωσε τα πιο κάτω.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας περνά δύσκολες μέρες, θα υπάρξει εντός των επόμενων δύο εβδομάδων μια Γενική Συνέλευση για να δούμε ποιο θα είναι το μέλλον αυτού του συλλόγου.

Εγώ σαν πρόεδρος μίλησα με τον Ραφαήλ και του είπα πως θα τον βοηθήσω όσο μπορώ. Πριν λίγες μέρες μαζέψαμε τα απαραίτητα λεφτά και σαν σωματείο του αγοράσαμε την ειδική μπότα που έπρεπε να φορεί μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.

Εγώ σαν πρόεδρος απολογούμαι στον ποδοσφαιριστή για την κατάσταση που επικρατεί και που υπάρχει τώρα και θα όσο μπορώ θα τον βοηθήσω».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαψεύδει τον Φυτιρή ο Δρουσιώτης: «Έδωσα συγκεκριμένο υλικό - Προσήλθα στη συνάντηση με ένα ογκώδη φάκελο»

Διαψεύδει τον Φυτιρή ο Δρουσιώτης: «Έδωσα συγκεκριμένο υλικό - Προσήλθα στη συνάντηση με ένα ογκώδη φάκελο»

Δεν υπήρξε καμία δυστοκία ή κωλυσιεργία για παράθεση στοιχείων, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE