ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΡΟΤΒΑΪΛΕΡ: Γεμάτη επιδέσμους η 35χρονη -Περιγράφει τον ιδιοκτήτη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΡΟΤΒΑΪΛΕΡ: Γεμάτη επιδέσμους η 35χρονη -Περιγράφει τον ιδιοκτήτη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό νοσηλεύεται η 35χρονη γυναίκα η οποία το απόγευμα της Κυριακής (15/04) δέχθηκε επίθεση από σκύλο ράτσα ροτβάιλερ.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, η 35χρονη γυναίκα έπαιρνε με τον σύντροφο της βόλτα τους σκύλους τους στο πάρκο 'Αρμονία' στον Άγιο Τύχωνα, όταν άντρας που κρατούσε κι αυτός σκύλο (ροτβάιλερ) τους πλησίασε και τα τετράποδα ξεκίνησαν να καυγαδίζουν.

Μετά την συμπλοκή των σκύλων, το ροτβάιλερ κατάφερε να απελευθερωθεί από το κολλάρο του.

Σύμφωνα με τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην Αστυνομία, η 35χρονη πανικοβλήθηκε, έχασε τον έλεγχο του δικού της σκύλου και στην προσπάθεια να προστατεύσει τον σκύλο της, μπήκε ανάμεσα στα δυο σκυλιά με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να δεχθεί δαγκωματιές σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Ο ιδιόκτητης του ροτβάιλερ τραυματίστηκε και αυτός και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, Από τις εξετάσεις διαφάνηκε πως υπέστη τραύμα στο δείκτη της δεξιάς του παλάμης.

Η 35χρονη σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook περιγράφει τα όσα έζησε ενώ δημοσιεύει φωτογραφία της, αναφέροντα πως αναζητεί τον ιδιόκτητη του ροτβάιλερ έτσι ώστε να της πλήρωση τα έξοδα νοσηλείας.

«Επίθεση από Ροτβάιλερ. Έπαιρνα περίπατο τους σκύλους μου μαζί με τον Valters και κάποιος έπαιρνε βόλτα το Ροτβάιλερ του δίπλα από καφετέρια. Ο σκύλος του λύθηκε από τον κολάρο και επιτέθηκε στους σκύλους μου. Προσπάθησα να μπω στην μέση και να απομακρύνω το σκύλο από τον δικό μου, αλλά μετά το όλο σκηνικό αυτός εξαφανίστηκε. Έχω πολλαπλές δαγκωματιές και πρέπει να παραμείνω δυο μέρες στην κλινική για θεραπεία. Αυτός ο κύριος είναι Κύπριος γύρω στα 30, μελαχρινός με ύψος περίπου 1,75 μ. με τατουάζ και κοντά μαλλιά. Παρακαλώ βοηθήστε με να τον βρω σε περίπτωση που κάποιος τον ξέρει. Δεν θέλω να πάθει κάτι ο σκύλος του, αλλά πρέπει να πληρώσει τα έξοδα θεραπείας».

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top