Δεν θα λειτουργήσουν τα Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία

Δεν θα λειτουργήσουν τα Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία

Δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη (17/4) τα Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία, μετά την απόφαση του Παγκύπριου Συνδέσμου Παιδαγωγών Προαιρετικών Ολοήμερων Σχολείων (ΠΑ.ΣΥ.Π.Π.Ο.Σ), να προχωρήσουν σε στάση εργασίας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Το Υπουργείο στην ίδια ανακοίνωση παρακαλεί τους γονείς/κηδεμόνες των παιδιών, που παραμένουν στα ΠΟΣ μετά τη λήξη των μαθημάτων της πρωινής ζώνης, να φροντίσουν για την ασφαλή παραλαβή των παιδιών τους στις 1:05 μ.μ.

Επίσης, καλεί όλους όσοι παρέχουν υπηρεσίες στα ΠΟΣ (Συνδέσμους Γονέων, λεωφορειούχους, εστιάτορες, σχολικούς βοηθούς/συνοδούς κ.ά.), να ενεργήσουν ανάλογα.

Για τα πιο πάνω μέτρα του ΥΠΠ, υπάρχει, όπως σημειώνεται, η σύμφωνος γνώμη της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης και της ΠΟΕΔ.

Τέλος, το Υπουργείο Παιδείας «εκφράζει τη λύπη του προς τους γονείς/κηδεμόνες και τους μαθητές για την ταλαιπωρία την οποία υφίστανται». Ταυτόχρονα, διαβεβαιώνει ότι στηρίζει τη λειτουργία του θεσμού των ΠΟΣ και ενεργεί πάντοτε με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον και την ασφάλεια όλων των παιδιών των σχολείων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE