ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Stoiximan τρελάθηκε! Παίξε από τώρα ΟΛΑ τα ματς των ομίλων του Μουντιάλ!

Η Stoiximan τρελάθηκε! Παίξε από τώρα ΟΛΑ τα ματς των ομίλων του Μουντιάλ!

ΔΕΝ ξανάγινε! Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σε βάζει από τώρα σε ρυθμούς Μουντιάλ και δεν σου δίνει απλά τη δυνατότητα να ποντάρεις το νικητή της διοργάνωσης, αλλά και να προβλέψεις από τώρα τι θα γίνει στην πρεμιέρα και σε όλη τη φάση των ομίλων του Μουντιάλ της Ρωσίας!

Απίστευτο, κι όμως Stoiximanτικό! 59 μέρες πριν την έναρξη  του Μουντιάλ η Stoiximan σου δίνει την ευκαιρία να ποντάρεις από σήμερα σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες της πρεμιέρας της κορυφαίας διοργάνωσης στον κόσμο!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Στο εναρκτήριο παιχνίδι η οικοδέσποινα Ρωσία φιλοξενεί τη Σαουδική Αραβία. Η νίκη της δίνει 1.33, η ισοπαλία 4.75 και η νίκη των Αράβων 11.00. Παράλληλα με τις βασικές αποδόσεις για το ματς, μπορείτε να βρείτε από τώρα πάνω από 130 ειδικά στοιχήματα (over, under, GG κτλ.)!

Σε ένα από τα ντέρμπι της πρεμιέρας, η Πορτογαλία παίζει με την Ισπανία. Η νίκη της Πορτογαλίας δίνει 4.20, η ισοπαλία 3.45 και η νίκη των Ισπανών 1.91. Και εδώ θα βρείτε από τώρα πάνω από 135 ειδικά στοιχήματα!

Η Αργεντινή παίζει με την Ισλανδία και αν πιστεύετε ότι η παρέα του Μέσι θα ξεκινήσει με GG στη διοργάνωση, ποντάρετε στο 2.80. Η Βραζιλία του Νεϊμάρ αντιμετωπίζει την Ελβετία και το over 4.5, δύο μήνες πριν τη σέντρα, έχει απόδοση 6.20!

Παρομοίως μπορείτε να ποντάρετε για όλα τα παιχνίδια της πρεμιέρας του Μουντιάλ και όχι μόνο, αφού η Stoiximan σας δίνει τη δυνατότητα να ποντάρετε από τώρα για ΟΛΑ τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων (και στα 45!) που ολοκληρώνεται στις 28 Ιουνίου!

Σ’ αυτό εδώ το λινκ μπορείτε να βρείτε τις αποδόσεις για όλα τα παιχνίδια της πρεμιέρας του Μουντιαλ, 59 μέρες πριν τη σέντρα!

Θυμίζουμε ότι μπορείτε να ποντάρετε και στο νικητή της διοργάνωσης! Η απόδοση της Βραζιλίας είναι 5.00, η απόδοση της Γερμανίας 5.50 και της Ισπανίας 7.00. Τη Γαλλία θα τη βρείτε με απόδοση 7.50, την Αργεντινή στο 10.00 και το Βέλγιο στο 12.00. Η Αγγλία έχει απόδοση 18.00, ενώ Πορτογαλία και Ουρουγουάη δίνουν 25.00!

Μπείτε σ’ αυτό εδώ το λινκ και βρείτε όλες τις αποδόσεις για τον νικητή του Μουντιάλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top