Ακόμη μία πριν το… μεγάλο ραντεβού!

Ακόμη μία πριν το… μεγάλο ραντεβού!

Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της μέσα από την επίσημη σελίδα της κάνει γνωστή την ολοκήρωση της πρωινής προπόνηση που εντάσσεται μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο.

Δείτε την ανακοίνωση:

Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο συνεχίστηκε σήμερα (16/04) η προετοιμασία της ομάδας μας.

To πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και παιχνίδια ποδοτένις.

Η προετοιμασία για τον 1ο ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στο ΑΕΚ ARENA (Τετάρτη 18/04, 19:00) ολοκληρώνεται αύριο (17/04) με πρωινή προπόνηση.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE