ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: 'Γκουρμέ' διαρρήκτης ετών 22!

ΠΑΦΟΣ: 'Γκουρμέ' διαρρήκτης ετών 22!

Στη σύλληψη 22χρονου προχώρησαν το βράδυ της Τρίτης (16/4) μέλη της Αστυνομίας, όταν κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία του, εντόπισαν περιουσία που είχε κλαπεί μετά από διάρρηξη κατοικίας στην επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.00 το απόγευμα της Τρίτης (16/4), 46χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, την προηγούμενη μέρα, Κυριακή 15 Απριλίου, διαρρήχθηκε η κατοικίας της από την οποία κλάπηκαν μία φωτογραφική μηχανή, μία συσκευή ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ένας κουμπαράς που περιείχε 30 ευρώ σε κέρματα, ένα μπουκάλι ουΐσκι και δύο μπουκάλια κρασιού. Η συνολική αξία της περιουσία που κλάπηκε είναι 418 ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα στην κατοικία του 22χρονου, στην παρουσία του ιδίου, όπου εντόπισαν μεταξύ άλλων αντικειμένων μία φωτογραφική μηχανή, μία συσκευή ηλεκτρονικών παιχνιδιών και ένα άδειο μπουκάλι κρασιού, που ομοίαζαν με την κλαπείσα περιουσία της 46χρονης και παραλήφθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο 22χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή των πιο πάνω ανευρεθέντων και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, ενώ στη συνέχεια ομολόγησε στα μέλη της Αστυνομίας την κλοπή τους και τη διάρρηξη της κατοικίας της 46χρονης.

Στη 46χρονη υποδείχτηκαν τα πιο πάνω ανευρεθέντα και αυτή τα αναγνώρισε ως την περιουσία της που είχε κλαπεί, ενώ ακολούθως, αφού ο 22χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα που διέπραξε, αφέθηκε ελεύθερος γύρω στις 11.55 χθες βράδυ για να κλητευθεί σε κατοπινό ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.      

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top