Τσελίκ για Καμένο: Να εμπεδώσει και να επαναλαμβάνει κάθε μέρα τη δήλωση Τσίπρα

Τσελίκ για Καμένο: Να εμπεδώσει και να επαναλαμβάνει κάθε μέρα τη δήλωση Τσίπρα

Ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμένος πρέπει να εμπεδώσει και να επαναλαμβάνει κάθε μέρα τη δήλωση Τσίπρα ότι η προκλητικότητα και επιθετικότητα δεν είναι ένδειξη ισχύος, σύμφωνα με τον Τούρκος Υπουργό ΕΕ Ομέρ Τσελίκ. 


Ο Ομέρ Τσελίκ σε μήνυμά του στο τουίτερ, ανέφερε πως “ο Έλληνας Πρωθυπουργός Τσίπρας είπε ότι ‘η προκλητικότητα και επιθετικότητα δεν είναι ένδειξη ισχύος’. Αυτό πρέπει να το ακούσει ο ίδιος ο Υπουργός Άμυνάς του, να το εμπεδώσει και να το επαναλβάνει κάθε μέρα”. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE