ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην εντατική διασωληνωμένος μοτοσικλετιστής- Δυστυχώς δεν έφερε κράνος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην εντατική διασωληνωμένος μοτοσικλετιστής- Δυστυχώς δεν έφερε κράνος

Στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται 50χρονος ο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τροχαίο ατύχημα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες  ήταν γύρω στις 15:00 της Πέμπτης 19/4 όταν ο 50χρονος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του δίκυκλού του παρά τον κυκλικό κόμβου του αεροδρομίου με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη στην άσφαλτο.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Όπως ενημερωθήκαμε από την Αστυνομία ο 50χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE