ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην εντατική διασωληνωμένος μοτοσικλετιστής- Δυστυχώς δεν έφερε κράνος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην εντατική διασωληνωμένος μοτοσικλετιστής- Δυστυχώς δεν έφερε κράνος

Στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται 50χρονος ο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τροχαίο ατύχημα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες  ήταν γύρω στις 15:00 της Πέμπτης 19/4 όταν ο 50χρονος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του δίκυκλού του παρά τον κυκλικό κόμβου του αεροδρομίου με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη στην άσφαλτο.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Όπως ενημερωθήκαμε από την Αστυνομία ο 50χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE