ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην εντατική διασωληνωμένος μοτοσικλετιστής- Δυστυχώς δεν έφερε κράνος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην εντατική διασωληνωμένος μοτοσικλετιστής- Δυστυχώς δεν έφερε κράνος

Στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται 50χρονος ο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τροχαίο ατύχημα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες  ήταν γύρω στις 15:00 της Πέμπτης 19/4 όταν ο 50χρονος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του δίκυκλού του παρά τον κυκλικό κόμβου του αεροδρομίου με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη στην άσφαλτο.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Όπως ενημερωθήκαμε από την Αστυνομία ο 50χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE