ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκησε την Ομόνοια / Αραράτ και… έκανε το πρώτο βήμα για την κούπα!

Νίκησε την Ομόνοια / Αραράτ και… έκανε το πρώτο βήμα για την κούπα!

O ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια / Αραράτ είναι οι δύο ομάδες που έφτασαν μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος φούτσαλ.

Η σειρά των τελικών άνοιξε σήμερα (19/4) το απόγευμα με τους «γαλαζοκίτρινους» να πετυχαίνουν την πρώτη νίκη αφού επικράτησαν των «πρασίνων» με το ευρύ 11-5.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα που θα φτάσει τις τρεις νίκες θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει την βαρύτιμη κούπα.

Το παιχνίδι

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν η ομάδα που ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού είχαν και 3-4 καλά σουτ τα οποία δεν είχαν ευτυχή κατάληξη με το 0-0 να παραμένει μέχρι το 6ο λεπτό.

Σταδιακά η Ομόνοια /Αραράτ άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι όμως ο ΑΠΟΕΛ ήταν η ομάδα που κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ματέους. Οι «πράσινοι» λίγα λεπτά στο 9ο συγκεκριμένα  έφεραν το παιχνίδι στα ίσα.

Το ίδιο σκηνικό είχαμε και στο 10ο με 11ο λεπτό ο ΑΠΟΕΛ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Λέο και η Ομόνοια / Αραράτ με τον Ιωάννου έκανε το 2-2.

Από εκεί και πέρα ο ΑΠΟΕΛ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να βρεθεί για τα καλά μπροστά στο σκορ με 5-2 με τα γκολ που πέτυχαν οι Σοροκάπα, Λέο και Σκαρπάρη.

Στο 16ο λεπτό η Ομόνοια / Αραράτ κατάφερε να μειώσει σε 5-3 με την φάση που συζητάει όλος ο κόσμος και συγκεκριμένα για το FAIR PLAY από πλευράς των «γαλαζοκιτρίνων».

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου το «τριφύλλι» μείωσε περαιτέρω σε 5-4  με τον Σέζαρ, όμως ο Σοροκάπα μπόρεσε να ανεβάσει την διαφορά στα δύο τέρματα διαμορφώνοντας το σκορ του πρώτου ημιχρόνου σε 6-4.

Δεύτερο ημίχρονο

Στην επανάληψη οι «γαλαζοκίτρινοι» άρχισαν από εκεί που σταμάτησαν στο πρώτο και στα πρώτα λεπτά ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 8-4.

Η Ομόνοια / Αραράτ κατάφερε να μειώσει σε 8-5 αλλά από εκεί και πέρα και μέχρι την λήξη του αγώνα ο πρώτος λόγος ανήκε στον ΑΠΟΕΛ ο οποίος με την ψυχολογία και το μομέντουμε με το μέρος τους έκανε το 11-5.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top