ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκαλυπτικός Παντελή για τα «καυτά» μέτωπα της Ανόρθωσης – Όλα όσα είπε

Αποκαλυπτικός Παντελή για τα «καυτά» μέτωπα της Ανόρθωσης – Όλα όσα είπε

Μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Super Sport FM ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:

Για την πετυχημένη χρονιά και τους στόχους που θα τεθούν για την επόμενη «Είχαμε θέση από την αρχή αυτό το στόχο της εξόδου. Μείναμε ικανοποιημένοι για την προσπάθεια και την επιτυχία του αρχικού στόχου. Η έξοδος στην Ευρώπη δεν είναι η μεγάλη επιτυχία, όμως είναι ένα λιθαράκι για να επιστρέψουμε εκεί που όλοι θέλουμε. Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για την έξοδο. Ωστόσο, είμαστε ευχαριστημένοι καθώς κτίστηκε μια ομάδα με σωστές βάσεις. Πρέπει να γίνουν κάποιες προσθήκες για να προσπαθήσουμε για κάποιο τίτλο την επόμενη περίοδο».

Για τη θέση της Ανόρθωσης στην εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ «Αντιλαμβάνεστε ότι η Ανόρθωση έγινε η ατραξιόν στην ΚΟΠ. Σίγουρα γίνονται κάποιες συζητήσεις, κάποιοι πρόλαβαν να που κάποια πράγματα. Προς το παρών δεν έχει γίνει κάποια σοβαρή συζήτηση. Επαναλαμβάνω ότι υπήρχε αντιπρόσωπος της Ανόρθωσης στην ΚΟΠ. Στόχος της Ανόρθωσης, ήταν να είναι στην εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ. Επιτεύχθηκε ο στόχος και θεωρώ ότι δικαιούμασταν αυτή τη θέση η Ανόρθωση».

Για τον Ντουγκλάο και τον Ράγιος «Ήταν τυπικό με τον Ντουγκλάο γιατί είχαμε συζητήσει ήδη μαζί με τον παίκτη και πέρασε από τα γραφεία. Με τον Ράγιος έχουμε ήδη συζητήσει. Τη Δευτέρα θα μπούμε στην ουσία του θέματος. Υπάρχει η διάθεση στην ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη. Θεωρώ ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα καταλήξουμε σε συμφωνία. Οπωσδήποτε πρέπει να είναι ικανοποιημένος ο ποδοσφαιριστής, αλλά πρέπει να είμαστε και εμείς ικανοποιημένοι. Τα οικονομικά είναι ένας σημαντικός τομέας».

Για τον μάνατζερ του Χάρους «Την επόμενη εβδομάδα θα είναι στην Κύπρο για να συζητήσουμε την ανανέωση. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν δύσκολες και εύκολες περιπτώσεις. Μέσα από τη συζήτηση πρέπει να δεις τις πιθανότητες που υπάρχουν. Αντιλαμβάνεται ο Χάρους ότι με τη συμμετοχή του στην Ανόρθωση, έχει ανυψώσει την καριέρα του και είναι ένας σημαντικός τομέας. Έχω ακούσει και εγώ ότι θέλει να αγωνιστεί σε προηγμένα πρωταθλήματα. Μην ξεχνάτε όμως ότι θα αγωνιστούμε νωρίς στην Ευρώπη και δεν θα υπάρχει χρόνος να συμπληρώσουμε τη θέση. Πρέπει να κινηθούμε γρήγορα».

Για τους ακραίους επιθετικούς που λήγουν τα συμβόλαιά τους «Δεν έχουμε συζητήσει ακόμη με τους παίκτες. Θα μιλήσουμε με τον προπονητή για να δούμε την άποψή του. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια τον ποδοσφαιριστών και χρειάζεται συζήτηση για να αποφασίσουμε».

Για τον Ντούρις «Έχουμε έρθει σε επαφή με την Όρενμπουργκ. Είναι ανοικτή σε συζητήσεις, όμως πλέον είναι ο καιρός να μπούμε στο πιο ουσιαστικό κομμάτι για τον Ντούρις».

Για τον προϋπολογισμό της επόμενης περιόδου «Αντιλαμβάνεστε ότι από του χρόνου θέλοντας να κάνουμε την υπέρβαση, ίσως να πάει προς τα πάνω ο προϋπολογισμός».

Για τον Παπαγεωργίου «Είχαμε συζητήσει για τον Παπαγεωργίου. Γνωρίζεται τη σχέση που έχουμε με τον πρόεδρο του Εθνικού. Μας ενδιαφέρει ο ποδοσφαιριστής. Αν κινηθούμε προς την απόκτηση του θα κάνουμε σωστές κινήσεις».

Για τον Σωτηρίου «Είναι πολύ κάλος ποδοσφαιριστής. Έχουμε έλλειψη από Κυπρίους και ίσως μπορεί να μας βοηθήσει, όμως δεν έχουμε συζητήσει ακόμη, καθώς πρέπει να τελειώσουμε τις υπάρχων υποχρεώσεις».

Για το αγωνιστικό «Έχει προπονηθεί κανονικά ο Σισέ και θα βρίσκεται στη διάθεση του Λέβι. Θα παίξουμε σε όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Η 3η θέση είναι καλύτερη από την 4η».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top