Η πρώτη ανάγνωση της παράστασης 'Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο" - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η πρώτη ανάγνωση της παράστασης 'Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο" - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το Σάββατο, 21 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανάγνωση κειμένου της θεατρικής παραγωγής «Λατέρνα,φτώχεια και φιλότιμο».

Ηθοποιοί και συντελεστές πήραν μια πρώτη γεύση από την λατρεμένη ταινία του Αλέκου Σακελάριου η οποία θα ζωντανέψει επί σκηνής σε σκηνοθεσία και διασκευή κειμένων Λώρη Λοϊζίδη. Στην παράσταση θα λάβουν μέρος οι ηθοποιοί Μάριος Δημητρίου, Λώρης Λοιζίδης, Φώτης Γεωργίδης, Λουκία Πρωτόπαπα, Πανίκος Πιλάλης, Μαρία Μαστρίδου, Βασιλική Παπαμιχαήλ, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Στέλλα Φιλιππίδου, Θεόδωρος Σουρμελής, Λαμπρινή Σκρέκα και Στέφανος Σωτηρίου.

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις 7 και 8 Ιουνίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ιδαλίου.

Μέσα από την πολιτιστική διάσταση της παράστασης οι συντελεστές επιθυμούν να αναδείξουν και την πτυχή της κοινωνικής προσφοράς με διάφορες δράσεις, όπως την ευαισθητοποίηση του κοινού για την δωρεά οργάνων, την ενίσχυση του αρχείου δοτών του Καραϊσκάκειου ιδρύματος και την στήριξη του στόχου για την δημιουργία εξειδικευμένου «Κέντρου Παιδικού Καρκίνου».
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 70001910.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.