ΝΕΚΡΗ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Καμιά επιβεβαίωση για φόνο - Η ηλικία της θανούσης

ΝΕΚΡΗ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Καμιά επιβεβαίωση για φόνο - Η ηλικία της θανούσης

Νέο περιστατικό συγκλονίζει εκ νέου την κυπριακή κοινή γνώμη από το πρωί της Δευτέρας (23/4).

Γύρω στις 10:10 το πρωί, γυναίκα 80 ετών εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στην Αγλαντζιά, δεμένη και φιμωμένη στο κρεβάτι της.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για φονικό, ωστόσο η Αστυνομία δεν εξακριβώνει την αιτία ή τις συνθήκες του θανάτου.

Βέβαια, υπάρχει περίπτωση ανθρωποκτονίας, από τη στιγμή που υπάρχουν δράστες, τους οποίους η Αστυνομία αναζητεί.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες μελετούν το ενδεχόμενο ληστείας.

Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE