ΚΟΣΜΟΣ

Καθηγήτρια που βρισκόταν ερωτικά με μαθητές γλίτωσε τη φυλακή χάρη στους γονείς

Καθηγήτρια που βρισκόταν ερωτικά με μαθητές γλίτωσε τη φυλακή χάρη στους γονείς

Μια εκπαιδευτικός που διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με έναν αριθμό μαθητών της δεν θα πάει τελικά στη φυλακή και έχει να ευχαριστεί εδώ τους γονείς ενός από τα θύματά της.

 

H Madeline Marx δήλωσε ένοχη σε δύο κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, παρά το γεγονός ότι στο δικαστήριο αναφέρθηκε και τρίτο θύμα.

Κατηγορήθηκε επίσης για «αποστολή γυμνών φωτογραφιών μέσω Snapchat και Instagram» σε έναν από τους εφήβους με τους οποίους διατηρούσε επαφή, όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο WHIO.

Η αναπληρώτρια καθηγήτρια γυμνασίου του Οχάιο των ΗΠΑ είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2017 όταν ένα από τα θύματά της πήγε στο γραφείο του γυμνασιάρχη και μίλησε για τον δεσμό τους.

Σύμφωνα με το ABC, η Marx έκλαψε στο δικαστήριο για το σεξ με τους δύο 16χρονους: «Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο λυπάμαι για όσα έκανα στα θύματα και τις οικογένειές τους. Λυπάμαι πολύ», δήλωσε στο Εφετείο της κομητείας του Μοντγκόμερι.

Ο δικαστής Steven Danok ευχαρίστησε την 24χρονη εκπαιδευτικό για την απολογία της, πριν εκμυστηρευτεί στο ακροατήριο ότι έλαβε 38 γράμματα υποστήριξης για τη δασκάλα, μεταξύ των οποίων και ένα από τους γονείς ενός από τα δύο θύματά της. Με το οποίο ζητούσαν να μην καταλήξει στη φυλακή, επικαλούμενοι την επιείκεια του δικαστηρίου.

«Το δικαστήριο πιστεύει πως αυτά τα αδικήματα δεν είναι πιθανό να ξανασυμβούν. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για το δικαστήριο, ότι η κυρία Marx έδειξε γνήσια μεταμέλεια για τα αδικήματά της», κατέληξε ο δικαστής και την έθεσε σε κατάσταση επιτήρησης για πέντε χρόνια...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top