ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ζυμαρικά 'Latino' από την Ελλάδα στα καταστήματα των Smart

Ζυμαρικά 'Latino' από την Ελλάδα στα καταστήματα των Smart

Ο όμιλος Smart στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των εργασιών του έχει αυξήσει τις εισαγωγές προϊόντων από την Ελλάδα.

Έχει συνάψει συνεργασία με αξιόλογα εργοστάσια με σκοπό τη διάθεση προϊόντων, γνωστών εδώ και αρκετά χρόνια στην ελληνική αγορά για τη σωστή σχέση ποιότητας και τιμής. Όλες οι εισαγωγές γίνονται από τον Όμιλο προσεκτικά και μελετημένα, ώστε τα καταστήματα Smart να προμηθεύουν τους καταναλωτές με ποιοτικά προϊόντα και σε ολόχρονα χαμηλές τιμές!

Η σειρά ζυμαρικών Latino αποτελεί τη νέα άφιξη των καταστημάτων Smart. 100% ελληνικά και ποιοτικά σκληρά στάρια, αυστηρά επιλεγμένα και πιστοποιημένα από την TUV Hellas, χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των ζυμαρικών Latino.

Κατά τη διαδικασία παραγωγής χρησιμοποιείται τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και εξασφαλίζονται υψηλότατα επίπεδα υγιεινής, με αποτέλεσμα τα ζυμαρικά να είναι πλήρως παστεριωμένα και να μην λασπώνουν κατά το μαγείρεμα.

Τα ζυμαρικά είναι πηγή διαιτητικών ινών, πρωτεϊνών, υδατανθράκων, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος και δεν περιέχουν ζάχαρη ή αλάτι. Είναι ιδιαίτερα αγαπητά σε μικρούς και μεγάλους και αποτελούν την πρώτη ύλη για πολλές νόστιμες συνταγές. Η ευρεία χρήση τους στη μαγειρική οφείλεται στα πλεονεκτήματά τους. Διατηρούνται εύκολα και για μεγάλο χρονικό διάστημα, μαγειρεύονται γρήγορα και αποτελούν πηγή έμπνευσης με παραλλαγές.

Τα ελληνικά ζυμαρικά Latino θα τα βρείτε σε ποικιλία σχημάτων, σχεδίων και μεγεθών. Στη κυπριακή αγορά διατίθενται αποκλειστικά στα 15 καταστήματα Smart που λειτουργούν παγκύπρια. Έχουν ολόχρονα χαμηλές τιμές και άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top