ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η απάντηση της Αστυνομίας στις κατηγορίες του πρώην Βοηθού Αρχηγού

 ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η απάντηση της Αστυνομίας στις κατηγορίες του πρώην Βοηθού Αρχηγού

«Δεν εκπροσωπεί την Αστυνομία ο κύριος Σωτήρης Χαραλάμπους», δήλωσε στο ThemaOnline αρμόδια πηγή.

Τη δική της απάντηση στις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο πρώην Βοηθός Αρχηγός της Αστυνομίας, κύριος Σωτήρης Χαραλάμπους, το πρωί της Τετάρτης (25/4) δίνει η Αστυνομία.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο Βοηθός υπεύθυνος γραφείου Τύπου, Στέλιος Στυλιανού απέρριψε τα περί ολιγωρίας.

Τόνισε, απαντώντας για το έργο των ανακριτών, ότι «η υπόθεση διερευνάται κανονικά», ενώ μέχρι στιγμής λήφθηκαν πέραν των 80 καταθέσεων.

Η Αστυνομία υπογραμμίζει ότι «οι εξετάσεις συνεχίζονται με κάθε υπευθυνότητα».

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην Βοηθός Αρχηγός στάθηκε ιδιαίτερα στη σχέση Νομικής Υπηρεσίας και Αστυνομίας.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

«Ο στόχος μας είναι όπως η Κυπριακή Δημοκρατία να μην είναι μόνο καταναλωτής αλλά και παραγωγός αμυντικών προϊόντων», τόνισε, σήμερα, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας - DEFEA 2025, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.