ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τσουβάλιαζε» χωρίς έλεος τότε ο Σόσιν!

«Τσουβάλιαζε» χωρίς έλεος τότε ο Σόσιν!

Κουβέντα είχαν οι Λούκας Σόσιν (είναι τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της Πάφου) και Κωνσταντίνος Μακρίδης, λίγο πριν ξεκινήσει ο χθεσινός επαναληπτικός στο Παφιακό. 

Ο Πολωνός πρώην διεθνής άσος τη σεζόν 2005-06, ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές (έβαλε ένα τσουβάλι γκολ) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Απόλλωνα του Μπέρντ Στάγκε. 

Τότε οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, κατέκτησαν τον τίτλο αήττητοι. Δεν είχε ακόμα αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής, το πρωτάθλημα είχε μόνο κανονική περίοδο. 

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, κατά τη χρονιά που πανηγύρισε ο Απόλλωνας το τελευταίο πρωτάθλημα, ήταν στον ΑΠΟΕΛ. 

Το πρωτάθλημα του 2006 ήταν το τρίτο και τελευταίο που πανηγύρισε η ομάδα της Λεμεσού. Είχε… σηκώσει άλλα δυο την προηγούμενη δεκαετία, το 1991 και το 1994 με προπονητή τον Γερμανό Ντίτιλμ Φέρνερ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top