Το… σκέφτεται να τραβήξει προς Γερμανία ο Μπέιλ

Το… σκέφτεται να τραβήξει προς Γερμανία ο Μπέιλ

Ο πολύπειρος Ουαλός μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ, θα αποχωρήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από τον σύλλογο το καλοκαίρι του 2018.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», ο 29χρονος διεθνής και πρώην άσος των Σαουθάμπτον, Τότεναμ (2007-13) σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία αναζητά κάτι πιο «φρέσκο» από τους Ριμπερί – Ρόμπεν για τα άκρα της επιθετικής γραμμής της, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να καλύψει τις αρκετά υψηλές απαιτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.