ΛΑΡΝΑΚΑ: Νυχτερινό κέντρο εκτός από ποτά πωλούσε και παράνομα τσιγάρα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νυχτερινό κέντρο εκτός από ποτά πωλούσε και παράνομα τσιγάρα

Αδασμοαφορολόγητα τσιγάρα εντοπίστηκαν σε οικία και νυχτερινό κέντρο αναψυχής στην επαρχία Λάρνακας.

Ποσότητα αδασμοαφορολόγητων τσιγάρων, ιδιοκτησίας προσώπου Κυπριακής καταγωγής, εντοπίστηκαν σε οικία και σε νυχτερινό κέντρο αναψυχής στη Λάρνακα σήμερα μετά από συντονισμένη επιχείρηση που διενεργήθηκε σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, συνολικά ανεβρέθηκαν 46 κούτες αδασμοαφορολόγητων τσιγάρων μάρκας PRESIDENT, VV1 και RAQUEL τα οποία δεν φέρουν τη σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος και φαίνεται να προέρχονται από τις κατεχόμενες περιοχές.

Αφού του επιστήθηκε η προσοχή του στο Νόμο, συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και τα τσιγάρα κατασχέθηκαν ως υποκείμενα σε δήμευση. Ο συνολικός εισαγωγικός δασμός και οι φόροι που αναλογούν στα τσιγάρα ανέρχονται σε €1,684.

Μετά από αίτημα του εμπλεκόμενου, ο Διευθυντής του Τμήματος Τελωνείων αποδέχτηκε αίτημα για τον εξώδικο συμβιβασμό των διαπραχθέντων τελωνειακών αδικημάτων, με την καταβολή από μέρους του συνολικού ποσού ύψους €4,000 το οποίο και κατέβαλε. Ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος, αφού προηγουμένως τα τσιγάρα εγκαταλείφθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων και θα καταστραφούν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE