ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τα μπέρδεψε ο 33χρονος - Μίλησε για ρωσική μαφία

Τα μπέρδεψε ο 33χρονος - Μίλησε για ρωσική μαφία

Ο 33χρονος ύποπτος φέρεται να έδωσε κάποιες πρώτες καταθέσεις, στις οποίες φαίνεται να φάσκει και να αντιφάσκει.

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα σχετικά με τον ειδεχθές έγκλημα του Στροβόλου που συγκλόνισε όλη της κοινή γνώμη.

Ο 33χρονος ύποπτος που συνελήφθη την Τετάρτη (25/4) και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας την Πέμπτη (26/4) εκτός από τα λεγόμενά του στην δικαστική αίθουσα, φέρεται να έχει δώσει κι άλλες καταθέσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Πολίτης’, αστυνομική πηγή εξέφρασε προβληματισμό για την κατάθεσή του 33χρονου, αφού αρχικώς αναφερόταν σε διάφορα σενάρια, τα οποία κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναφέρθηκε μάλιστα και σε εμπλοκή των βιολογικών γονιών του 15χρονου, για την ρωσική μαφία, για κακές σχέσεις γονέων και παιδιού και άλλα.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Λ.Τ. κάθε φορά που διατύπωνε ένα σενάριο μετά τα άλλαζε και έλεγε κάτι άλλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως και στο δικαστήριο έτσι και στην ανάκριση, ο 33χρονος δεν εκπροσωπείτο από δικηγόρο, ενώ είναι άγνωστο αν ήταν κάτω από την επήρεια αλκοόλ.

Ο ύποπτος, όπως ανάφερε στην δικαστική αίθουσα, είναι πρόθυμος να αποκαλύψει τα πάντα σχετικά με την υπόθεση, αφού όπως λέει, γνωρίζει τους δράστες, τα κίνητρα και τον σκοπό που διαπράχθηκε το έγκλημα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top