ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Μεταφέρεται η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Μεταφέρεται η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής

Στις 11 Ιουλίου και όχι στις 23 Μαΐου θα συγκληθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ελληνικής Τράπεζας, ανακοίνωσε την Παρασκευή (27/4) η τράπεζα.

«Η Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία Λτδ (η «Τράπεζα») ανακοινώνει ότι η 44η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Ελληνικής Τράπεζας Δημόσιας Εταιρείας Λτδ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 και όχι την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, στο Κτίριο Διοίκησης της Τράπεζας, στη Γωνία Λεωφ. Λεμεσού & Λεωφ. Αθαλάσσας 200 στο Στρόβολο, Λευκωσία».

Σημειώνεται τέλος ότι η Ειδοποίηση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα δοθεί σε εύθετο χρόνο σύμφωνα με το Καταστατικό της Τράπεζας και τους ισχύοντες Νόμους.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Τράπεζα με δύο ανακοινώσεις της επιβεβαίωσε και επίσημα ότι συμμετέχει στη διαδικασία προσφορών που προκήρυξε η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα και ότι «αξιολογεί πιθανές επιλογές σε περίπτωση που χρειαστεί οποιοδήποτε κεφάλαιο για το συγκεκριμένο σκοπό της εν λόγω προτεινόμενης συναλλαγής».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE