ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της «Πορείας Αλλαγής» για τον νέο επενδυτή – ΦΩΤΟ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της «Πορείας Αλλαγής» για τον νέο επενδυτή – ΦΩΤΟ

Ο συνδυασμός «Πορεία Αλλαγής» εξέδωσε ανακοίνωση ελέω και του νέου επενδυτή που ενδιαφέρεται για την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

»Η εμφάνιση νέου ενδιαφερόμενου επενδυτή επιβεβαιώνει πλήρως όσα φωνάζουμε τόσες μέρες.

Η λανθασμένη διαδικασία η οποία ακολουθήθηκε μας έχει φέρει σήμερα λίγες μέρες πριν την εκλογική συνέλευση να έρχονται διάφορες προτάσεις τις οποίες λόγω της πίεσης του χρόνου δεν μπορούμε να εξετασουμε.

Αν με την λανθασμένη διαδικασία έστω και στο παρα πέντε υποβλήθηκε μια ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ καλύτερη πρόταση σκεφτείτε πόσες επιλογές θα είχε το Σωματείο αν ακολουθείτο η σωστή διαδικασία.

Μετά και την αυριανή παρουσίαση του Οικονομικού σκέλους της πρότασης μας δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες από κανένα για να μην δεκτεί την ορθή διαδικασία που ήδη έχουμε προτείνει μέσα από το περίγραμμα του πλάνου μας.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Περισσότερα αύριο στην ανοικτή συγκέντρωση».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE