ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μήνυμα Κλοπ – «Το ποδόσφαιρο έδειξε το πιο άσχημο πρόσωπό του»

Μήνυμα Κλοπ – «Το ποδόσφαιρο έδειξε το πιο άσχημο πρόσωπό του»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον άτυχο φίλαθλο των «Κόκκινων», ο οποίος έχει πέσει σε κώμα μετά την επίθεση που δέχτηκε από χούλιγκαν της Ρόμα.

Μπορεί η Λίβερπουλ να συνέτριψε με 5-2 τη Ρόμα την Τρίτη και να βρίσκεται μια ανάσα από τον τελικό του Champions League ωστόσο το παιχνίδι αμαυρώθηκε από τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του ματς, καθώς ένας άτυχος φίλαθλος της αγγλικής ομάδας δέχτηκε επίθεση από οπαδούς των Ιταλών και βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε σημερινές του δηλώσεις δεν ξέχασε τον 53χρονο φίλαθλο, λέγοντας: «Νομίζω πως το παιχνίδι της Τρίτης έδειξε την ομορφιά του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια του αγώνα και το πιο άσχημο πρόσωπό του πριν απ’ το ματς.

Όταν άκουσα για πρώτη φορά την είδηση, δεν μπορούσα να περιγράψω τα συναισθήματά μου στα αγγλικά. Δεν έπρεπε να συμβεί. Πρέπει να βεβαιωθούμε πως περιστατικά σαν αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβούν. Ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον.

Προφανώς δεν έχω τη λύση στο πρόβλημα, όπως και κανείς άλλος. Όμως, είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Όπως καταλαβαίνετε, οι σκέψεις μας αυτή την στιγμή είναι με τον Σιν και την οικογένειά του».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top