Απρόοπτο με την σημαία του κόρνερ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απρόοπτο με την σημαία του κόρνερ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γκολ μπορεί να μην είχαμε στο παιχνίδι της Ανόρθωσης με την ΑΕΛ, ωστόσο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν έλειψαν κάποια απρόοπτα και ωραία στιγμιότυπα.

Συγκεκριμένα σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού μια δυνατή μονομαχία στο κόρνερ είχε ως αποτέλεσμα να φύγει από την θέση του το σημαιάκι του κόρνερ.

Αμέσως ο φωτογράφος της «Κυρίας», Παναγιώτης Κωνσταντίνου έτρεξε να τοποθετήσει στο σωστό σημείο την σημαιούλα και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά από τον ρεφ της αναμέτρησης.

Όπως ήταν φυσιολογικό το όλο σκηνικό δεν θα μπορούσε να πάει χαμένο με τον Savvides Press να απαθανατίζει την όμορφη στιγμή που εκτυλίχθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE