ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλύτερη η ΑΕΚ, ισορρόπησε στην πορεία η Ομόνοια – Πάτησε κορυφή ο Φλοριάν

Καλύτερη η ΑΕΚ, ισορρόπησε στην πορεία η Ομόνοια – Πάτησε κορυφή ο Φλοριάν

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στην Λάρνακα και το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ομόνοια. Με 1-0 κερδίζουν οι κιτρινοπράσινοι με γκολ του Φλοριάν από το σημείο του πέναλτι στο 23ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση, ήταν πιο επιθετική και περιόρισαν την Ομόνοια στο δικό της μισό. Μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ όμως αυτό ήρθε στο 23′ όταν ο Τρισκόφσκι ανατράπηκε από τον Γ. Σοάρες, ο Τράττος έδειξε την άσπρη βούλα και ο Φλοριάν μετέτρεψε την εσχάτη των ποινών σε τέρμα.

Αυτό ήταν το 23ο τέρμα του Γάλλου φορ στο πρωτάθλημα και είναι πλέον μόνος στην κορυφή της λίστας με τους σκόρερ.

Μετά το γκολ της η ΑΕΚ έριξε λίγο ρυθμό και δεν ήταν τόσο επιθετική. Ούτε το ίδιο και η Ομόνοια όμως η οποία στο 26′ έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως ο Ντάρμπισαιαρ δεν έφτασε να κάνει την προβολή στο παράλληλο γύρισμα του Σόλομον.

Ανούσια η Ομόνοια στο πρώτο ημίχρονο, δεν έδειξε κάτι επιθετικά και περιορίστηκε περισσότερο στα αμυντικά της καθήκοντα. Ο Ματ Ντάρμπισαιαρ ήταν εκτός παιχνιδιού μιας και δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου.

Το σφύριγμα για την λήξη των πρώτην 45′ βρήκε την ΑΕΚ να κερδίζει τους πράσινους με 1-0.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top