Που βρίσκονται οι περιπτώσεις Αρούς και Ράγιος και το… «πήγαινε-έλα»

Που βρίσκονται οι περιπτώσεις Αρούς και Ράγιος και το… «πήγαινε-έλα»

Για τα ζητήματα προγραμματισμού και κυρίως το τι γίνεται με τις περιπτώσεις Ράγιος και Αρούς μίλησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκος Γιάγκου στον «Active».

Αρχικά για τον προγραμματισμό επισήμανε «Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει. Οι εκκρεμότητες με τους Αρούς και Ράγιος μας απασχολούν αυτές τις ημέρες, γιατί οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα ξεκινήσουν νωρίς. Θέλουμε θέσεις κλειδιά να κλείσουν σύντομα. Θέλουμε να υπάρξει κατάληξη σε αυτά τα θέματα. Με τη λήξη της φετινής σεζόν θα πρέπει να ολοκληρωθούν αυτές οι περιπτώσεις. Δεν έχουμε εξετάσει εναλλακτικές λύσεις».

Συνεχίζοντας περί αυτού ξεκαθάρισε «Δεν πρόκειται να μπούμε σε μια λογική ακατάσχετου ή συνεχόμενου παζαριού απλώς για να συζητάμε και να παρατραβούν γενικές οι επαφές με τους παίκτες. Θα δούμε τα θέλω του κάθε παίκτη, θα έχουμε εμείς τη θέση μας… Εν πάση περιπτώσει, δεν θα είναι πολύ το “Κύριε Ελέησον”, το πάρε-δώσε, το πάρε-φέρε, το πήγαινε-έλα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE