ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Που βρίσκονται οι περιπτώσεις Αρούς και Ράγιος και το… «πήγαινε-έλα»

Που βρίσκονται οι περιπτώσεις Αρούς και Ράγιος και το… «πήγαινε-έλα»

Για τα ζητήματα προγραμματισμού και κυρίως το τι γίνεται με τις περιπτώσεις Ράγιος και Αρούς μίλησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκος Γιάγκου στον «Active».

Αρχικά για τον προγραμματισμό επισήμανε «Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει. Οι εκκρεμότητες με τους Αρούς και Ράγιος μας απασχολούν αυτές τις ημέρες, γιατί οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα ξεκινήσουν νωρίς. Θέλουμε θέσεις κλειδιά να κλείσουν σύντομα. Θέλουμε να υπάρξει κατάληξη σε αυτά τα θέματα. Με τη λήξη της φετινής σεζόν θα πρέπει να ολοκληρωθούν αυτές οι περιπτώσεις. Δεν έχουμε εξετάσει εναλλακτικές λύσεις».

Συνεχίζοντας περί αυτού ξεκαθάρισε «Δεν πρόκειται να μπούμε σε μια λογική ακατάσχετου ή συνεχόμενου παζαριού απλώς για να συζητάμε και να παρατραβούν γενικές οι επαφές με τους παίκτες. Θα δούμε τα θέλω του κάθε παίκτη, θα έχουμε εμείς τη θέση μας… Εν πάση περιπτώσει, δεν θα είναι πολύ το “Κύριε Ελέησον”, το πάρε-δώσε, το πάρε-φέρε, το πήγαινε-έλα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top