ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλες οι πόλεις πήραν τίτλο στα 40χρονα της ΚΟΠΕ

Όλες οι πόλεις πήραν τίτλο στα 40χρονα της ΚΟΠΕ

Στη συμπλήρωση των 40 ετών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης όλες οι πόλεις κέρδισαν τίτλο. Ένα φοβερό στατιστικό για τα πεπραγμένα της πετόσφαιρας τη σεζόν 2017-18 στις 10 διοργανώσεις της ΚΟΠΕ. Αυτό δείχνει την ποιότητα των ομάδων, αλλά και τη σημασία που δίνουν στο άθλημα.

Συγκεκριμένα, η Λευκωσία κατέκτησε τέσσερεις τίτλους με την Ομόνοια να κερδίζει το Κύπελλο ΟΠΑΠ Ανδρών και το Σούπερ Καπ ΟΠΑΠ Ανδρών Ο Εθνικός Λατσιών κατέκτησε το Κύπελλο ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών και η Ολυμπιάδα το Κύπελλο ΟΠΑΠ Γυναικών Β Κατηγορίας.. Η Λεμεσός πανηγύρισε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νεανίδων από τον Απόλλωνα. Η Λάρνακα πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών με την ΑΕΚ Λάρνακας. Η Αμμόχωστος πανηγύρισε τρεις τίτλους αφού η Ανόρθωση κατέκτησε το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας το Σούπερ Καπ ΟΠΑΠ Γυναικών και το πρωτάθλημα Εφήβων.

Επίσης, η Πάφος με το «καμάρι» της τον Παφιακό κατέκτησε τρεις τίτλους δηλαδή τα πρωταθλήματα Ανδρών ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας και ΟΠΑΠ Γυναικών Β Καστηγορίας.

Ο απόηχος των Τελικών Κυπέλλων – Δηλώσεις Μ. Κρασιά

Φοβερό σασπένς πρόσφεραν οι φετινές διοργανώσεις ΟΠΑΠ Κυπέλλου Α Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών.

Οι Μεγάλοι Τελικοί ΑΠΟΕΛ –Ομόνοια στους Άνδρες και Ανόρθωση – Τεχνοοικία ΑΕΚ στις Γυναίκες πρόσφεραν φοβερές συγκινήσεις και οι Κυπελλούχοι Ομόνοια και Τεχνοοικία ΑΕΚ κρίθηκαν μετά από συναρπαστικούς Τελικούς και κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.

Σημειώνεται ότι οι δυο διοργανώσεις πήραν άριστα οργανωτικά αφού όλα κύλησαν στην εντέλεια αποσπώντας τα εύσημα όλων.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ. Μιχάλης Κρασιάς μιλώντας στην www.volleyball.org.cy απαντώντας στα ερωτήματά μας σχολίασε πρώτα για τον Τελικό των Ανδρών ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια. Όσον αφορά, στον Τελικό, το ΑΠΟΕΛ είχε εξαιρετική παρουσία και έδειξε ότι μπορεί να διαδραματίσει στο μέλλον πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματά μας.

Από την άλλη, η Κυπελλούχος Ομόνοια επιβεβαίωσε την ποιότητά τους και πήρε το Κύπελλο. Στο Κύπελλο παρουσιάστηκε έκπληξη αφού ο πρωταθλητής (σ.σ. Green Air Παφιακός) δεν έφθασε στον Τελικό. Σύμφωνα με τον κ. Κρασιά, ο Τελικός μας άφησε ικανοποιημένους από την παρουσία του κόσμου, ενώ κύλησε χωρίς έκτροπα.

Μιλώντας, για τη επόμενη σεζόν ο κ. Κρασιάς ανέφερε ότι εάν το ΑΠΟΕΛ ενισχυθεί και πρωταγωνιστήσει τότε αναμένεται το πρωτάθλημά μας να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον συνυπολογίζοντας και τις παραδοσιακές δυνάμεις Ομόνοια, Παφιακό, Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα.

Για τον Τελικό Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας, ο κ. Κρασιάς είπε ότι «παρουσιάστηκε και εδώ το στοιχείο της έκπληξης αφού η πρωταθλήτρια Ανόρθωση που ήταν η πρωταθλήτρια και είχε νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στην Τεχνοοικία ΑΕΚ έχασε τον Τελικό, αφού στοίχισε η παρουσία της Μπτρατούνχινα με το πολύ καλό σέρβις. Ωστόσο, η παρουσία του κόουτς Ιάκωβου Κουμή στην τεχνική ηγεσία της Τεχνοοικία ΑΕΚ άλλαξε τα δεδομένα στην ομάδα, ανέβασε την ψυχολογία και η ομάδα πήρε το Κύπελλο.

Για την παρουσία του κόσμου, ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ είπε ότι υπάρχει μια σταθερότητα στην παρουσία του κόσμου στα γήπεδα του βόλεϊ. Γενικότερα, ο κ. Κρασιάς είπε ότι στη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠΕ ενδέχεται να συζητηθεί το θέμα της μετακίνησης φιλάθλων και ευχήθηκε όπως διαμορφωθεί το ζήτημα με τις ταυτοποιήσεις ώστε να αυξηθεί η παρουσία του κόσμου.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top