Παρασκευάς Χρίστου και… Ομόνοια

Παρασκευάς Χρίστου και… Ομόνοια

Mια από τις παλιές του ομάδες θυμήθηκε ο Παρασκευάς Χριστού…

O Kύπριος ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την καριέρα του από τις τάξεις της ΑΕΚ, είχε πέρασμα από τον ΑΠΟΕΛ, την Ομόνοια και την Αλκή ενώ αγωνίστηκε και κάποιες σεζόν και στο εξωτερικό.

Ο Χρίστου σε σημερινή του ανάρτηση στα Social Media, ανέβασε μια φωτογραφία του τον καιρό που έπαιζε στην Ομόνοια, από στιγμιότυπο με την ΑΕΛ που τον δείχνει σε μια «μονομαχία» με τον Σερτζιάο, γράφοντας ως σχόλιο «Αναμνήσεις».

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.