ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δηλώσεις από το Παφιακό

Οι δηλώσεις από το Παφιακό

Μετά το ισόπαλο παιχνίδι (1-1) ο Σάββας Δαμιανού και ο Νέιλ Μακφλάρεν μίλησαν στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου, δείτε όλα όσα λέχθηκαν από τους δύο τεχνικούς της Πάφου και της Αλκής.

Οι δηλώσεις του Σάββα Δαμιανού:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε καμία βαθμολογική σημασία. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ είχαμε δυο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο όπως μετά και η Πάφος. Θεωρώ με βάση την εικόνα των δυο ομάδων δίκαιο το αποτέλεσμα. Φέτος με την ομάδα της Πάφου κάναμε καλά παιχνίδια και καταφέρουμε να μείνουμε αήττητοι. Νιώθω περήφανος για τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το σημαντικό είναι που θέλουμε είναι να πάμε μέχρι το τέλος χωρίς ήττα. Είναι σημαντικό να αποκτάς νοοτροπία νικητή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάφου που έκανε καλό πρωτάθλημα».

Για το μέλλον του είπε: «Κάναμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά και πραγματοποιήσαμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Ζητώ ορισμένα απλά πράγματα από τη διοίκηση και αν ικανοποιηθούν και δω βελτίωση θα παραμείνω στην Αλκή».  

Οι δηλώσεις του Νέιλ Μακφάρλεν

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που βρήκαμε. Παρόλα αυτά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο.  Κάποια πράγματα στην τακτική που κάναμε στην προπόνηση βγήκαν στο γήπεδο. Είμαι ικανοποιημένος γενικά από την απόδοση της ομάδας. Είδα τεράστια βελτίωση της ομάδας σε σχέση με το παιχνίδι που χάσαμε με 3-0 από την Αλκή. Θέλουμε να κλείσουμε θετικά την χρονιά». 

Για τον νέο Τεχνικό Διευθυντή και αν άρχισε ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν είπε: «Είναι αλήθεια ότι ο στόχος μας ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία. Την επόμενη χρονιά στόχος είναι να είμαστε κοντά στην 6αδα. Ο Ταραβέλ ήταν εκτός με κάρτες».

Για το αν θα συνεχίσει η συνεργασία με την Πάφο είπε: «Είμαστε ένα απαιτητικό τιμ. Ειδικά τώρα με την έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή. Θα συζητήσουμε κάποια πράγματα. Αν ικανοποιηθούν τότε θα συνεχίσουμε την επόμενη χρονιά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top