ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προσγειωμένα και χωρίς να… πετάνε στα σύννεφα

Προσγειωμένα και χωρίς να… πετάνε στα σύννεφα

Πέτυχε το ζητούμενο η ομάδα του ΑΠΟΕΛ στο μεγάλο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Τα πάντα όλα είναι στα πόδια του και εξαρτούνται από αυτόν. Δυο νίκες στους εναπομείναντες δυο τελικούς και θα στεφθεί  πρωταθλητής για έκτη συνεχόμενη φορά και 26ο στην ιστορία του. Έχει όλα τα φόντα για να πετύχει το στόχο του αυτό. Έδειξε το μεγαλείο του και από τι είναι φτιαγμένος και με ηρεμία και καθαρό μυαλό.

Δυο τελικοί λοιπόν και ο ΑΠΟΕΛ θα είναι ξανά πρωταθλητής. Ένα με την ΑΕΛ στο Τσίρειο και ένα την τελευταία αγωνιστική μέσα στο ΓΣΠ.

Στα αγωνιστικά η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για τον ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Όλοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά εκτός του Καρλάο που ακολούθησε σήμερα φυσιοθεραπεία. Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει σχεδόν τους πλείστους ποδοσφαιριστές  στη διάθεσή του.

Στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας κυλούν κανονικά. Κανείς δεν σκέφτεται τίποτα άλλο εκτός από τα παιχνίδια που έμειναν μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Το κλίμα που επικρατεί είναι τέλειο και η ηρεμία μετά και από το αποτέλεσμα της Κυριακής έχει επέλθει. Οι ‘γαλαζοκίτρινοι’ πρέπει να κάνουν σωστή διαχείριση του αβαντάζ που έχουν. Ηρεμία και πλήρης συγκέντρωση στα αγωνιστικά ζητούμενα που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι τα ζητούμενα για να έρθει το ζητούμενο.

Ο κόσμος όπως όλα δείχνουν θα είναι στο πλευρό της ομάδας και στα δυο παιχνίδια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ζητούμενο και ο καλύτερος παίχτης των ‘γαλαζοκιτρίνων΄ επέστρεψε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top