ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ… Πότε θα αντιδράσουν…

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ… Πότε θα αντιδράσουν…

Δεν κατάφερε να εκλεγεί κανένα μέλος του συνδυασμού «Πορεία Αλλαγής» στις χθεσινές εκλογές στην Ομόνοια.

Το στέλεχος της Θύρας 9, Αδάμος Ευσταθίου (φωτό) πήρε τους περισσότερους σταυρούς από τον εν λόγω συνδυασμό. Συγκεκριμένα έλαβε 350. 

Το μήνυμα που έδωσαν ηγετικά στελέχη της Θύρας 9, αμέσως μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, είναι ότι δεν πρόκειται να πάρουν αποφάσεις, εν βρασμώ ψυχής.

Δεν έκρυψαν την απογοήτευση και το θυμό τους, για την τροπή που έλαβαν τα πράγματα στον σύλλογο. 

«Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις μας», ανέφερε στους δημοσιογράφους, το στέλεχος της γραμματείας Αδάμος Ευσταθίου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE