ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ… Πότε θα αντιδράσουν…

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ… Πότε θα αντιδράσουν…

Δεν κατάφερε να εκλεγεί κανένα μέλος του συνδυασμού «Πορεία Αλλαγής» στις χθεσινές εκλογές στην Ομόνοια.

Το στέλεχος της Θύρας 9, Αδάμος Ευσταθίου (φωτό) πήρε τους περισσότερους σταυρούς από τον εν λόγω συνδυασμό. Συγκεκριμένα έλαβε 350. 

Το μήνυμα που έδωσαν ηγετικά στελέχη της Θύρας 9, αμέσως μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, είναι ότι δεν πρόκειται να πάρουν αποφάσεις, εν βρασμώ ψυχής.

Δεν έκρυψαν την απογοήτευση και το θυμό τους, για την τροπή που έλαβαν τα πράγματα στον σύλλογο. 

«Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις μας», ανέφερε στους δημοσιογράφους, το στέλεχος της γραμματείας Αδάμος Ευσταθίου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE