ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ… Πότε θα αντιδράσουν…

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ… Πότε θα αντιδράσουν…

Δεν κατάφερε να εκλεγεί κανένα μέλος του συνδυασμού «Πορεία Αλλαγής» στις χθεσινές εκλογές στην Ομόνοια.

Το στέλεχος της Θύρας 9, Αδάμος Ευσταθίου (φωτό) πήρε τους περισσότερους σταυρούς από τον εν λόγω συνδυασμό. Συγκεκριμένα έλαβε 350. 

Το μήνυμα που έδωσαν ηγετικά στελέχη της Θύρας 9, αμέσως μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, είναι ότι δεν πρόκειται να πάρουν αποφάσεις, εν βρασμώ ψυχής.

Δεν έκρυψαν την απογοήτευση και το θυμό τους, για την τροπή που έλαβαν τα πράγματα στον σύλλογο. 

«Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις μας», ανέφερε στους δημοσιογράφους, το στέλεχος της γραμματείας Αδάμος Ευσταθίου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE