ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκάθαρο μήνυμα Σίμου Κρασσά για τα διοικητικά στην ΑΕΛ – ΔΗΛΩΣΗ

Ξεκάθαρο μήνυμα Σίμου Κρασσά για τα διοικητικά στην ΑΕΛ – ΔΗΛΩΣΗ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Σίμος Κρασσάς προέβη σε μια ανάρτηση που αφορούσε την ΑΕΛ.

Ο Κρασσάς θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από δηλώσεις που παραχώρησε και έτσι έκανε μια γραπτή δήλωση στο Facebook.

Διαβάστε την ανάρτηση:

Με αφορμή την δημόσια τοποθέτησή μου, ως φίλαθλος πρώτα και μετά ως παλαίμαχος και διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, στον σταθμό Σούπερ Σπορ FM στις 3 Μαΐου 2018 και
σε μία εποχή που πολλοί σωπαίνουν και προτιμούν την επικοινωνία της σιωπής, οφείλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα για τυχόν παρερμηνεύσεις.

Η συγκεκριμένη δήλωση, έγινε στα πλαίσια της αποφώνησης της συνάντησης της 2ης Μαΐου μεταξύ παραγόντων και φίλων της ομάδας, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος της ΑΕΛ και κατ επέκταση όλος ο φίλαθλος κόσμος για τον απόηχο της συγκεκριμένης συγκέντρωσης, καθώς και μία άποψη που μάλλον θα έπρεπε να τυγχάνει περισσότερου σεβασμού…

Για αποφυγή, λοιπόν λανθασμένων συμπερασμάτων από τον κόσμο της ομάδας, που μόνο ευχάριστα δεν νοιώθει με την τέτοια κατάσταση που έχει περιέλθει ο Σύλλογος, οφείλω να διευκρινίσω τα παρακάτω:

Με αληθινό κίνητρο την αγάπη μου, άλλα και την σύνδεσή που έχω με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, θα ήθελα να περιγράψω με ενωτικό και πλέον τρόπο τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου για την κατάσταση αλλά και το μέλλον της ομάδας μας.
Ήρθε η ώρα ΌΛΟΙ να βάλουν στην άκρη τον εγωισμό τους για το καλό της ΑΕΛ με σκοπό να δουν την επόμενη μέρα πέρα από μικρά και πιθανόν προσωπικά συμφέροντα. Η ομάδα χρήζει μιας νέας αρχής η οποία θα πρέπει να γίνει προς μια πιο συγκροτημένη και μελετημένη κατεύθυνση. Μία αρχή που χρειάζεται όραμα και υπομονή από όλους, έχοντας σαν κεντρικό πυλώνα της την Αγάπη και την Ενότητα της ΑΕΛ που θα συνοδεύονται από τη Διαφάνεια, ώστε να εγγυηθεί η μελλοντική υγεία της Ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα.

Συνεχίζοντας, υπάρχει επιτακτική ανάγκη άντλησης και αξιολόγησης πληροφοριών, δεδομένων αλλά και των έως τώρα πεπραγμένων από την υπάρχουσα διοίκηση, και έχοντας κάποια χρόνια παρουσίας στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και ανάλογες παραστάσεις από το εξωτερικό,προτείνω τη σύνταξη και παρουσίαση τόσο οικονομικού όσο και διοικητικού απολογισμού, με σκοπό την άσκηση εποικοδομητικής κριτικής προς την τωρινή διοίκηση. Σκοπός μιας τέτοιας κίνησης, είναι η κατανόηση και αξιολόγηση της κατάστασης και της προσφοράς όλων προς τον σύλλογο αλλά επίσης και η επόμενη μέρα που ξημερώνει για την ομάδα μας.
Μια τέτοια διαδικασία χρειάζεται υπομονή και δεν αρμόζουν σπασμωδικές κινήσεις και πλάνα χωρίς ορίζοντα για μία τόσο μεγάλη ομάδα.

Ο διάλογος αλλά και η στήριξη προς την ομάδα είναι υποχρέωση όλων, έτσι ώστε να βρεθεί η κατάλληλη λύση που θα ξαναφέρει κοντά όλους τους υγιείς παράγοντες με πρώτο τον κόσμο της ομάδας, που τόσα χρόνια έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του.

Η αγάπη του κόσμου της ΑΕΛ δεν αγοράζεται και δεν διαπραγματεύεται!

Σίμος Κρασσάς

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top